Blog

Blog

Το Blog της kritikoswood με όλα τα τρέχοντα νέα

Παρακολουθήστε τα έργα μας αλλά και το backstage των κατασκευών.

Η ομάδα μας ολοκλήρωσε τις εργασίες σε ξενοδοχείο 5* στο νησί της Πάρου. Λεπτομέρειες για το έργο μπορείτε να δείτε στο ακόλουθο link:  www.kritikoswood.gr/el/project/xenodoheiako-sygkrotima-5
Πασαρέλα Σκάφους...Όλες οι ενώσεις πραγματοποιήθηκαν χωρίς την προσθήκη μεταλλικών στοιχείων! Κατασκευή απο ξυλεία Accoya με 30χρόνια εγγύηση!!!
Στο νότιο τμήμα της Πάρου, στην όμορφη περιοχή της Τρυπητής, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες για την τοποθέτηση κουφωμάτων! Εξώπορτες και μεσόπορτες συρόμενες καθώς και μπαλκονόπορτες με συρόμενα τζαμιλίκια, παντζούρια και σήτες. Όλα τα κουφώματα χωρίς κάσες! Κατασκευές απο ξυλεία Accoya, με 30 χρόνια εγγύηση!!!   Αρχιτέκτονες: G+A Evripiotis
Η ομάδα μας πρόσφατα ολοκλήρωσε τις εργασίες σε εξοχική κατοικία διακοπών στην Αντίπαρο! Οι εργασίες περιελάμβαναν την κατασκευή και τοποθέτηση συρόμενων χωνευτών αλλά και ανοιγόμενων δίφυλλων και τετράφυλλων κουφωμάτων με εξώφυλλα σε σχέδιο φυλλαράκι με αερισμό και εξώπορτες σε σχέδιο κάθετο ραμποτέ. Όλα οι κατασκευές πραγματοποιήθηκαν απο ξυλεία Accoya με 30 χρόνια εγγύηση!!!
Στην περιοχή του Κάμπου, στο όμορφο νησί της Αντιπάρου, η ομάδα μας ανέλαβε τις εργασίες για την κατασκευή και τοποθέτηση κουφωμάτων απο ξυλεία Accoya με εγγύηση 30 ετών! Σύντομα θα ακολουθήσουν νέες φωτογραφίες απο τα στάδια των κατασκεύων...
Νέο project για την ομάδα μας! Ξεκινήσαμε εντατικά τις εργασίες για την κατασκευή και τοποθέτηση κουφωμάτων σε νέα εξοχική κατοικία σε περιοχή της Πάρου. Πρώτο βήμα η τοποθέτηση ειδικών ψευτόκασων από ξυλεία Accoya για την υποδοχή θερμοπρόσοψης... Σύντομα θα ακολουθήσουν νέες φωτογραφίες!
Στην όμορφη περιοχή της Χρυσής Ακτής στην Πάρο, η ομάδα μας ολοκλήρωσε τις εργασίες, σε εξοχική κατοικία με υπέροχη θέα, για την τοποθέτηση σταθερών και ανοιγόμενων κουφωμάτων με εξώφυλλα πτυσσόμενα σε σχέδιο κάθετο ραμποτέ. Όλες οι κατασκευές πραγματοποιήθηκαν απο ξυλεία Accoya με εγγύηση 30 ετών!
Στην όμορφη περιοχή του Κώστου στην Πάρο, η ομάδα μας ξεκίνησε τις εργασίες για την τοποθέτηση ανοιγόμενων, συρόμενων και σταθερών κουφωμάτων καθώς και εξώπορτων pivot. Όλες οι κατασκευές πραγματοποιήθηκαν απο ξυλεία Accoya με εγγύηση 30 ετων! Σύντομα θα ακολουθήσουν φωτογραφίες απο το τελικό αποτέλεσμα...
Σε κατοικία διακοπών η ομάδα μας μόλις ξεκίνησε τις εργασίες για την αντικατάσταση παλαιών κουφωμάτων. Οι εργασίες περιλαμβάνουν την αφαίρεση και απομάκρυνση των παλαιών κουφωμάτων και την τοποθέτηση νέων δίφυλλων ανοιγόμενων παραθύρων με εσωτερικά ταμπλαδωτά σκιάδια, inox μηχανισμούς και μαρμάρινες ποδιές. Οι ιδιοκτήτες επέλεξαν νέα κουφώματα κατασκευασμένα από ξυλεία Accoya, για την εντυπωσιακή...
Nέο project για την ομάδα μας στο νησί της Πάρου. Εργασίες για την κατασκευή πέργκολας με έναν σύγχρονο τρόπο δόμησης, εκείνον της σύμμεικτης κατασκευής. Συνδυάστηκαν δοκοί ήτα με τελείωμα οροφής από δοκάρια ξυλείας Accoya!
Νέο project για την ομάδα μας! Ξεκινήσαμε εντατικά τις εργασίες για την κατασκευή και τοποθέτηση παράθυρων, μπαλκονόθυρων και μεσόθυρων συρόμενων χωνευτών καθώς και εξώπορτες, αυλόπορτες και ηλιακά παράθυρα! Ολες οι κατασκευές πραγματοποιούνται εξολοκλήρου απο ξυλεία Accoya....σύντομα θα ακολουθήσουν νέες φωτογραφίες.
Στην περιοχή της Νάουσας και μόλις 50 μέτρα από την θάλασσα, έγινε έλεγχος των κουφωμάτων σε πέτρινη κατοικία με νεοκλασικά στοιχεία 15 χρόνια μετά την κατασκευή και τοποθέτηση τους! Νεοκλασικές εξώθυρες, αυλόθυρες, μπαλκονόπορτες και παράθυρα με ανοιγόμενα εξώφυλλα είναι μερικές από τις κατασκευές. Οι φωτογραφίες που ακολουθούν αποδεικνύουν πως παρά την έκθεση  στην έντονη ηλιοφάνεια, στην...
Ολοκληρώθηκε ο νέος εκθεσιακός χώρος της εταιρείας μας που εδρεύει στην διαστάυρωση Νάουσας-Λευκών στην Παροικιά της Πάρου. Σας περιμένουμε για να δείτε απο κοντά τα νέα εκθέματα της δουλειάς μας και να συζητήσετε για τα σχέδια και τις προτιμήσεις σας σε έναν ολοκαίνουργιο χώρο!
Σε κατοικία διακοπών έγινε έλεγχος των κουφωμάτων 10 χρόνια μετά την κατασκευή τους. Ξύλινες κατασκευές εκτεθειμένες στην έντονη ηλιοφάνεια, στην αλμύρα της θάλασσας και τις καιρικές συνθήκες των Κυκλάδων. Παράθυρα, μπαλκονόθυρες, εξώφυλλα, πόρτα εισόδου και πέργκολα, κατασκευασμένα εξολοκλήρου από ξυλεία Accoya. 10 χρόνια μετά... χωρίς καμία φθορά σε ξυλοκατασκευή, χρώματα και παρελκόμενα!
Νέο project για την ομάδα μας! Σε ισόγεια κατοικία, με μαγευτική θέα προς το νησί της Νάξου,που θα περιλαμβάνει και δύο ξενώνες, ξεκίνησαν οι εργασίες για την κατασκευή και τοποθέτηση συρόμενων επάλληλων, χωνευτών κουφωμάτων και εξώπορτας pivot, αποκλειστικά απο ξυλεία Accoya.Σύντομα θα ακολουθήσουν νέες φωτογραφίες...
Η ομάδα μας ανέλαβε την κατασκευή και τοποθέτηση 3φυλλης πτυσσόμενης πόρτας garage, από ξυλεία Accoya με μηχανισμό βαρέου τύπου. Δόκηθε μεγάλη προσοχή στην διάρκεια της κατασκευής ώστε να παρακάμψουμε τον παράγοντα βάρος και να επιτευχθεί εύκολο άνοιγμα/κλείσιμο! 
Εξώπορτες κατασκευασμένες απο ξυλεία Accoya Alder...ανέγγιχτες απο τον χρόνο και τις καιρικές συνθήκες, τρία χρόνια μετα την τοποθέτηση τους!
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες, σε ένα μοναδικό συγκρότημα πολυτελών κατοικιών απο πέτρα και σοβά, στην καρδιά των Κυκλάδων...την Αντίπαρο! Τοποθετούμε κουφώματα και πτυσσόμενα πατζούρια με κρυφό φωτισμό και αερισμό, απο ξυλεία Accoya. Μετά την τοποθέτηση τα κουφώματα θα σφραγιστούν ώστε να ακολουθήσει ο σχηματισμός του εσωτερικού σοβά. Σύντομα θα ακολουθήσουν νέες φωτογραφίες...
Εκπτώσεις στα έπιπλα Jankurtz!   Έπιπλα υψηλών προδιαγραφών ικανά να καλύψουν τις απαιτήσεις επαγγελματιών και ιδιωτών, συνδυάζοντας με επιτυχία το δίπτυχο ποιότητα-τιμή.   
Μόλις ολοκληρώθηκαν οι εργασίες για την κατασκευή και τοποθέτηση πέργκολας απο ξυλεία Accoya σε μια μοναδικής αισθητικής κατοικία διακοπών, στον Κώστο της Πάρου...
Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες μας σε εξοχική κατοικία με εμφανή πέτρα, σοβά και κουφώματα από ξυλεία Accoya Alder. Δείτε λεπτομέρειες και απολαύστε περισσότερες φωτογραφίες στο ακόλουθο link:
Σε κατοικία διακοπών στην Αντίπαρο έγινε φωτογράφηση 5 χρόνια μετά την κατασκευή της. Ξύλινες κατασκευές εκτεθειμένες στην έντονη ηλιοφάνεια, στην αλμύρα της θάλασσας και τις καιρικές συνθήκες των Κυκλάδων. Ξύλινα κουφώματα, πέργκολες, φράχτης, καταπακτή, αυλόπορτα από ξυλεία Accoya, της Kritikoswood χωρίς καμία φθορά σε ξυλοκατασκευή, χρώματα και παρελκόμενα!!!
Το πρώτο παράθυρο από ξυλεία Accoya στην Ελλάδα. Κατοικία στην Πάρο με νότια έκθεση στον ήλιο. Οι φωτογραφίες από το 2009 ως σήμερα αποδεικνύουν ότι τα χρώματα σε ξυλεία Accoya διαρκούν 3 φορές περισσότερο από τα γνωστά είδη ξύλου. Το συγκεκριμένο παράθυρο 7 χρόνια τώρα δεν έχει υποστεί καμία συντήρηση. Η πέργκολα της σκεπής και οι περιβάλλοντες ξυλοκατασκευές δεν είναι έργο της εταιρίας μας.