Τουρισμός

Τουρισμός

Η Kritikoswood έχει πολυετή πείρα στην κατασκευή ξύλινων κουφωμάτων και ξυλοκατασκευών σε ξενοδοχειακές μονάδες και τουριστικά καταλύματα. Λόγω του απαιτητικού κλίματος στον Ελλαδικό χώρο έχει επιλεχθεί η χρήση ξυλείας Accoya.

www.accoya.com

Με ανοξείδωτους μηχανισμούς και παρελκόμενα επιτυγχάνουμε το τέλειο αποτέλεσμα. Ειδικού τύπου πατζούρια (πατέντα) για μικρά μπαλκόνια, εσωτερικό σκιάδιο αντί για πατζούρι, και άλλες καινοτόμες λύσεις για λιγότερες φθορές κατά τη χρήση. Στις κατασκευές μας χρησιμοποιούμε ενισχυμένους μεντεσέδες, δυνατότητα κατασκευής πόρτας με κλειδαριά κάρτας, χωνευτές επαφές aircondition σε όλα τα ανοίγματα. Η άμεση ανταπόκριση σε περίπτωση φθοράς είναι χαρακτηριστικό της kritikoswood. Η επαφή με την εταιρία μας στο αρχικό στάδιο κατασκευής μιας ξενοδοχειακής μονάδας βοηθάει στο να επιτευχθεί ο τέλειος συνδυασμός σχεδίων και κατασκευής.

Σε δύο ιδιόκτητους εκθεσιακούς χώρους, στην Πάρο και στην Θήβα (200τμ και 600τμ αντίστοιχα), μπορείτε να δείτε από κοντά την ποιότητα και τα σχέδια της Kritikoswood.

Πρόσφατα η εταιρία μας προχώρησε σε συμφωνία συνεργασίας με την γερμανική εταιρία κατασκευής επίπλων Jankurtz.

Προσεκτικά επιλεγμένες και κυρίως ευρωπαϊκές παραγόμενες και επεξεργασμένες πρώτες ύλες, καθιστούν κάθε jankurtz ένα μοναδικό συνδυασμό υψηλής ποιότητας υλικών και σχεδιασμού, σε συναρπαστικούς συνδυασμούς. Έπιπλα με σύγχρονο desing για εξωτερικούς χώρους ξενοδοχείων, παραλίας, για χώρους εστίασης και καφέ, για χώρους υποδοχής. Πλήρης καταλόγους μπορείτε να δείτε και να κατεβάσετε από τα παρακάτω link:

 

Summer 2019

https://www.jankurtz.de/files/jankurtz/Kataloge/JK-Summer-2019/JK-Summer...

 

Living 2019

https://www.jankurtz.de/files/jankurtz/Pageflip/Living-2019.pdf

 

Designer's guild

https://www.jankurtz.de/files/jankurtz/Kataloge/Designers-Guild-2019/JK-...

 

Seating-collection 2019

https://www.jankurtz.de/files/jankurtz/Kataloge/Seating-2019/JK-Seating-...

 

Fiam collection 2019

https://www.jankurtz.de/files/jankurtz/Kataloge/FIAM2019/FIAM-2019.pdf

 

Officeloft

https://www.jankurtz.de/files/jankurtz/Pageflip/office-loft.pdf

 

Οι κατάλογοι μπορούν να σας σταλούν ταχυδρομικώς.